Nyheder 2017

Nyheder 2017


17/7 - Mange mange opdateringer


Så er vi endelig i gang med nogle nyheder :-)


Goldie har været på sin første B-prøve den 27/5 i Karup ( kun 13 mdr gammel ) og i meget varmt vejrt. Jeg har ikke været ude og træne hende så meget pga hvalpene, men jeg havde virkelig behov for at komme uf på prøve og så måtte vi jo køre til Jylland. Det var nu heller ikke så skidt, for så kunne vi lige besøg sødeste Lene Meisner og hendes alt åbne hjem og hygge aftenen før med dejligt mad og en god gang søvn. Tusind tak Lene for din altid åbne dør :-).

Det var en prøve, hvor alle klasserne var spredt over hele kassernen, så jeg var mest i begynderklassen, da vi var en af de sidste som skulle op. Udover det er første gang Goldie er på officiel prøve, var det også første gang hun mødte lyng, så det varmede vi lige op i inden vi gik på. Prøven startede med en enkelt markering bag en busk ca 25-30 mtr ude og den blev bragt super fint. Fri ved fod over til en vandmarkering og den kom også super fint og lige hjem. Fri ved fod over til en enkelt markering på land, men over lidt vand. Der løber hun lige ud og søger flot rundt i området, uden at gå i panik og få løbeben og bringer også denne fugl med bravour. Vi bliver koblet og skal over til det fri søg. Vi bliver sat i gang i det friesøg og hun løber ud og stopper op og kigger, men løber videre og kommer hjem med en and. Jeg undrede mig godt nok over, hvorfor hun stoppede, og tænkte efter  et stykke tid, at det nok var en kanin, så da hun var kommet hjem med yderligere to stykker vildt sender jeg hende ud til det sted igen og giver områdes søg og hun samler en kanin op. Hmmmm der er ikke noget hun har praktiseret før, så det er ikke bekymrende for mig, men det er da ærgeligt, at komme hjem med en 2. præmie, men jeg syntes nu alligevel det var en meget fin 2. præmie trods alt og også på trods af hendes alder og erfaring ( som der ikke er noget af ).Retriever Mesterskabet :

Blot 3 uger og 5 dage efter afleveringen af hvalpene vovede jeg pelsen og stillede Saldo til Retriever Mesterskaber og hun gik efter omstændighederne super fint og havde en rigtig god grund kondi og hun var i dejligt humør :-). Vi startede på post 5, hvor vi var to hunde op af gangen og det lavester fik en markering i vandkant, og den anden stod og ventede på at måtte dirigere bagefter og derefter byttede vi opgave. Post 6 var en mega lang markering og når hunden var på vej hjem blev der ca 30 mtr fra markeringen lagt ud til en dirigering. Desværre på vej hjem skulle Saldo pølse, men hun havde dummyen i duen i munden og kom glad hjem bagefter. Hun blev sendt på dirigeringen og den kom hjem med bravour, men vi mistede 5 point pga hun lige skulle besørge på vej hjem. Men meget flot alligevel :-). Post 7 var en kort dobbeltmarkering. Den første i vand og den næste på land. Ingen problemer.

Post 1 var to enkelt markeringer på linie. Den første får vi hjem men desværre finder hun ikke den anden og der er vi så i prinsippet ude, men jeg fortsætter alligevel og træner resten af dagen. Post 2 var vi fire hunde op af gangen og vi gå frem og første får man en dirigering og derefter en markering og det gentager sig til alle fire hunde er færdige. Post 3 var et søg med fire hunde op af gangen. Post 4 var to dirigeringer og den sidste var over den første opsamlet.

En rigtig dejlig dag og endelig var Saldo og jeg ude igen. Hun er en helt fantastisk hund at gå med og glæder mig over hun har RIGTIG RIGTIG mange år igen :-)Uofficiel WT 8/7 :

Det var egentlig meningen at både Goldie og Saldo begge skulle stilles, men Goldie var gået i løb, så hun blev hjemme. Saldo og jeg mødte kl 12.30 i Suserup, kun 15 min fra hvor vi bor, for at stille i vinderklassen og det blev til en hyggelig eftermiddag med nogle gode poster og vi sluttede med at bestå. Der var kun 9 hunde som gik igennem klassen, så det var rigtig godt igen af Saldo :-).


Mocktrail Vinderklasse i Bække 11/7 :

Saldo var meldt til en "fyraftens" prøve i Bække over i Jylland, så vi kørte hjemmefra ved middagstid. Mocktrail er en ny prøveform for DRK og det er en prøve, hvor man aldrig ved hvad som sker. Det er noget jeg kan lide, for så er det føreren som skal være skarp og det er der, hvor mange måske skal øve sig lidt :-). Saldo gik som en drøm og alt det hun blev sendt på klarede hun helt eminent og hun var endnu engang i dejligt frisk humør og det endte med, at der var 10 ud af 24 som gik igennem. De 4 af dem bestod og så kom Saldo og jeg som den første placeret og blev 6. VInder. Hold k... jeg er stolt af den hund. Hund er bare for mageløs. Tusind tak til alle som lavede denne prøve og som har lagt et stort arbejde, for at det kom til at klappe alt sammen :-)

Labrador arrangement på Haraldskær 15/7 og 16/7 :

Endnu engang kom Goldie ikke med, så det var igen Saldo og jeg som drog alene til Jylland.

Lørdag stillede jeg hende på WT i vinderklasse og hun gik stabilt hele dagen og indkassede 82 point. Det er et fantastisk terræn på Haraldskær og håber da vi kan komme der mange gange endnu. Keld Jørgensen og Co havde lavet nogle gode poster og selvom der blev noget kø rundt omkring, så var folk i rigtig god humør og stemning var god hele dagen. Til præmie overrækkelsen blev vi kaldt op som 3. vinder i et meget stærkt felt, så det klager jeg overhoved ikke over. Jeg ved jeg siger det hvergang, men jeg elsker bare, at gå med Saldo hvergang.

Vi havde endnu engang sovelejlighed hos sødeste Lene Meisner og der hyggede vi hele aftenen og snakkede, som vi nu gør :-). Tusind tak Lene for dejligt mad og en god sludder.

Søndag havde jeg meldt til Mocktrail og der trak vi start nr 1. Så var vi i gang. Vi får en enkelt markering over Vejleå og den plukke hun som hun skulle og så får min makker en og den klarer de også fint. Vi går igen og der bliver skudt og kastet i den anden ende af kæden. Det ender med vi bliver kaldt derned, for de to andre deltager kan ikke finde dummyen og vi får anvist et sted og jeg sender Saldo afsted, og jeg rykker hende rundt i terrænet, men får den desværre ikke hjem. Min makker prøver også på den dummy men får den heller ikke hjem. Det viser sig, at vi ikke helt blev vist det sted, hvor den lå. Det er gamet, men derfor bliver man lidt ærgerlig alligevel. Saldo gjorde hvad hun kunne og det er jeg stolt af :-)


Sluttelig vil jeg sige, at jeg er MEGET stolt af Saldo. På en uge er hun blevet vinderplaceret to gange - Det er jeg over stolt af :-)


På onsdag tager Goldie, Saldo og jeg på 4 dages træninglejr oppe i det fantastiske Sjöön sammen med Lene og alle hendes hunde - Jeg GLÆDER mig :-)25/3

Det er ikke så meget der sker udover at vente på hvalpe og lave alle deres faciliteter klar. Goldie bliver trænet lidt og det nyder hun. Der er lidt meget  krudt i numsen på den gule dame, men hun klarer det fint og vi skal nok finde ud af det mig og hende i fremtiden. Hun er meldt til noget træning rundt omkring, for at komme ud med hende på andet terræn og det glæder vi os til.

Trunte går bare og hygger sig sammen med de to andre og virker lidt som om hun er den som passe Saldo lidt op, så hun har det godt. Gad vide hvad de tænker........


12/3

Goldie har været oppe til brugsprøven og den bestod hun med bravour :-). Det er altid spændende at gå med en ny hund til brugsprøven,

for selv om man ved, at det hele blot er en formel sag, så kan det jo alligevel gå galt på dagen, men det gjorde det slet ikke og hun gik bare så fint, den lille gule racer. Elsker allerede den lille bandit sag for hendes mod og coolhed - møs :-)22/2

Her om vinteren svømmer jeg en del med hundene for at holde dem i form og de ELSKER det. Trunte er en stor vandhund og passer mere eller mindre sig selv i vandet. Hun skal kun lige op engang imellem for at få vejret og så er hun afsted igen i vandet. Hun er fuldkommen umulig at stoppe, så det er på med snoren, når hun skal tørres, for ellers løber hun op af rampen igen og springer i vandet. Saldo skal især holdes iform inden fødslen. Hun er bare så fi,n at være sammen med i svømmehallen. Hun er stille og rolig og nyder bare at "flyde" rundt med noget i munden. Hun er en sand fornøjelse. ( Se mere om Saldo´s svømmetur i Dagbogen )

Goldie var ikke med i dag, for i dag skal hun til ridehustræning, så hun springer over til næste gang.


05/2

Siden Om Lab Venatu er klar


26/1

Hvalpesiden er opdateret


19/1

Køb af hvalp siden er kommet under Hvalpefanen


18/1

Saldo er blevet progesterontestet og dyrlægen ringede tilbage med at der skal parres i den kommende weekend - Gys og bananer, nu er det ved at være spændendne.


17/1

Hvalpesiden bliver hele tiden shinet op. Tryk på underteksterne under billedet for hver hund og i kan henholdsvis se sundhed og resultater.


14/1

Hvalpesiden er blevet tilføjet med billeder på begge hundene


12/1

Saldo og Goldie gik i løb den 9/1 og gys og bananer det er ca 1 mdr før planen, men den lille gule har trukket Saldo med og Trunte ville ikke stå tilbage, så hun kom også med den 11/1 :-).

Efter mange snakke med mig selv og selvfølgelig også Philip ( han har også bare lidt at skulle have sagt ), så vil jeg parre Saldo i denne løbetid, da det er første gang hun skal have hvalpe og hun bliver 4 år her i Januar.

I dag er hun blevet øjenlyst unden anmærkninger og så er det bare at vente til hun er klar til parring. Se under Hvalpe menuen, hvem som er den udkårende og så er det bare at krydse fingre for, at alt går som det skal.


Hvis man ønsker at købe en hvalpe eller bare høre nærmere om denne lækre kombination, skal man ikke holde sig tilbage med at kontakte mig. Jeg mangler, at lave hele  afsnittet for hvad man får med som hvalpekøber, men bare rolig, I bliver IKKE snydt og der vil følge en masse ting med disse hvalpe.


3/1

Godt Nytår alle sammen


Så er et nyt kapitel i gang og Kennel Lab Venatu er kommet i luften. Siden er kun lige begyndt, så følg med over det næste stykke tid og se alle de tilføjelser der kommer.

Bare rolig den skal nok blive meget mere spændende at kigge på, men jeg skal lige i gang, så hav venligst lidt tålmodighed med mig :-). Jeg knokler alle timerne der er til rådighed. bare vent.