Nyheder 2020

Nyheder 2020

07/05

Hvalpedagbogen og galleri af hvalpekøberne er opdateret.


01/05

Hvalpedagbogen og galleri er opdateret.


24/04

Hvalpedagbogen og galleri er opdateret.


13/04 

Hvalpedagbogen og galleri er opdateret.

Der er en gul tæve ledig til rette ejer. læs mere under hvalpedagbogen.


04/04 

Hvalpedagbogen og galleri er opdateret.

Alle hvalpene er solgt til skønne hjem.


29/03 

Hvalpedagbogen og galleri er opdateret.

Der er pga en udskudt operation (pga Covid19) blevet en gul hanhund ledig til rette ejer. Kontakt mig for en seriøs snak.


24/03

Hvalpedagbogen og galleri er opdateret.


21/03

Hvalpedagbogen og galleri er opdateret.

Alle hundene nyde, at jeg er hjemme og det ser ud til, at jeg indtil videre skal være hjemme til og med den 12/4.

Jolly er desværre skadet på den ene pote og det har hun det svært med :-). Hun bliver luftet i snor med potesok på. Potesokken er ikke noget problem, men det er snoren, syntes hun. Den er ALT for kort og der er ved at være nogle spilopper der skal ud, men det nytter altså ikke noget, hvis man vil være hurtigere rask med en skået trædepude.


13/03

Hvalpedagbogen og galleri er opdateret.

De andre hunde følger godt med i hvad der sker i hvalpegården. Jolly bliver også trænet. Hun er fuld af krudt, så der er noget at arbejde med :-)


09/03

Hvalpebogen og galleri er opdateret.


02/03

Hvalpedagbogen er opdateret.


19/09

Hvalpedagbogen er opdateret.


12/02

Hvalpedagbogen er opdateret.


Jeg har fri i hele seks dage i træk og det er bare skønt. Jeg får trænet Saldo og Jolly og Goldie er med i det omfang hun kan . Hun skal holdes i kondi, men ikke overanstrenges og der er det mig som bestemmer. Goldie vil gerne, men det bliver hvad jeg mener hun kan magte. Hundene har ikke altid hovedet med i denne ting, så der er det os som bestemmer der :-). Saldo er en dejlig hund at træne. Hun er så stabil på sine grundfærdigheder, så nu pudser vi bare af og ligger mere sværhed på til prøvesæsonen, for hun skal ud og luftes på prøverne, mens Goldie skal passe sine hvalpe og hygge med dem. Jolly kommer nok også lidt ud på prøver, så vi kan se hvor vi ligger henne med hendes træning. Jolly er en hund med meget fart i og nogle gange går det lidt for stærkt og hoved tabes lidt, så det arbejder vi på. Altså, at sætte hendes hoved tilbage igen :-) :-). Jolly er en mega sød og lærenem  hund, bare hun lige ville sætte tempoet lidt ned, så hjælper det, men det kommer forhåbentlig med alderen.


05/02 

Hvalpedagbogen er opdateret


01/02 - Hvalpedagbog

Hvalpedagbogen for Goldie og Hawk er sat i gang. Goldie er nemlig scannet drægtig i går og der ventes hvalpe i uge 10. 

Læs løbende med i dagbogen under hvalpefanen foroven.14/01 -2020

Så er vi igang med det nye år og der bliver noget at se til i det lille hjem :-). Vi skal have 2 kuld hvalpe.

Saldo skal parres i den næste løbetid, som forhåbentlig bliver Maj/Juni. Det bliver hendes sidste kuld, for hun bliver 8 år den 4/1-2021 og så er det slut med at få hvalpe. Der er en del efterspørgelse på Saldo's kuld, så hvis du ønsker en hvalpe fra Saldo´s sidste kuld, så ring eller skriv til mig.

Goldie har haft 3 megetr fine parringer med UHM-2017 Bjoljahn Hawk Eye. Hun vil bliver scannet midt i uge 5.5, så får vi se om der er små bobler i maven og dermed hvalpe på vej :-). Jeg glæder mig helt vildt til, at have hvalpe igen. Det er så spændende, at følge så små væsner i deres første 8 uger og så være med til at præge dem og give dem den bedste start på livet.