Hvalpe 2024

Hvalpe 2024


Goldie  har den 25/4 født 9 fine stærke hvalpe🥰


🖤💛Der kom 4 tæver og 5 hanner i begge farver💛🖤


Der er fortsat et par hanner ledige til rette hjem - læs køb af hund

Klar til at flytte til deres nye familier den 20/6DK FTCH

Beechbrook Yellow Dewey

kaldes Goldie


F T W

Drumindoney Last Chance of Caytonfell

kaldes Ash

Goldie er en lækker og utrolig kærlig tæve og jeg ELSKER at arbejde og træne med hende. Goldie gør sit aller bedste ligegyldig hvad hun bliver sat til og det har også resulteret i rigtig mange flotte resultater. I en alder af blot kun 2 år, var Goldie kvalificeret i vinderklasse på både WT, B og A prøver i DRK og i RJK regi. Hvis Goldie kunne vælge ville hun sidde i min lomme 24 timer i døgnet. Hun elsker, at være sammen med de mennesker hun holder af og viser det hele tiden. Hendes hjerte er meget stort 💖. Hun er lærenem og har det mest fantastiske sind og temperament. Hun kommer over hele terrænet i meget fin stil og arbejder meget vedholden og hun er en rigtig pleaser. De tre kuld hun har lavet, har fødslerne været total ukompliceret og hun passer hvalpene super flot og rigtig moderigt.

I efteråret 2020 formodet hun at blive DK FTCH ( Dansk Field Trail Champion i RJK ). Der skal man have 2 x 1. Vinder på vinderklasse markprøve. Det er ikke så let, men Goldie formodet at gøre dette og endda i overbevisende stil. Vi var kun på 3 vinderklasse markprøver, så det gør det endnu mere sejt💘. 

Goldie har også bevist, at hendes sundhed er helt i top med hensyn til hofter og albuer og hendes helt fantastiske temperament avler hun videre. 


Ash er et kæmpe ungt talent og komplimenterer Goldie rigtig godt. Han er ved  at udvikle sig til en rigtig stor og smuk dreng, der nyder at arbejde til træning og konkurrencer. Han ligner sin far i udseende, bygning og er atletisk. Han er en stærk hund, der viser fantastiske vildfindende egenskaber.  På hans først prøve, han bliver stillet på, vinder han og bliver Field Trail Winner (F T W )🏆

Hans far blev i en ung alder Field Trail Champion og Mark siger. at Ash ligner sin far på rigtig mange punkter. Mark har også Ash´s far -                           F T CH Burrendale Ferfie of Caytonfell - Læs mere om Ash på  www.caytonfellgundogs.weebly.com

 

Jeg glæder mig rigtig meget til, at have hvalpe efter Goldie igen, men for sidste gang og skal også denne gang selv beholde en hanhund. Jeg må simpelhen have en mere efteer hende💖. Samtidig er jeg helt overbevist om, at Goldie også igen vil nyde det lige så meget som sidst.


Hvalpene vil kun blive solgt til aktive hvalpekøbere  - f.eks markprøve, jagt, DKK lydighed, DCH lydighed, Rally lydighed, agility, spor, sweiss, nosework  eller lignende. Læs venligst Køb af hvalp om kravene inden du/i kontakter mig.


Hvis du er interesseret i en hvalp fra Kennel Lab Venatu, er du meget velkommen til at kontakte mig på tlf: 21 46 23 69


Tryk på linket og følg hvalpene -