Saldo & Phoenix 2020

Hvalpe 2020Saldo har fået 4 skønne hvalpe den 20/11


Saldo er en skøn og meget kærlig tæve og jeg ELSKER at arbejde med hende. Hun er lærenem og har det mest fantastiske sind og temperament. Hun kommer over hele terrænet i meget fin stil og arbejder meget vedholden og yder altid sit bedste. Saldo har siden hun var lige under 3 år været kvalificeret og gået i vinderklasse på både WT, B og A prøver i DRK og i RJK regi med meget fine resultater.


Phoenix er en mørkegul/foxred muskuløs hanhund med et godt hovede i flere betydninger. Phoenix har et helt fantastik temperament, og er ekstrem nervefast. Phoenix er virkelig en rar hund der tager alt med en ophøjet ro, men uden at være kedelig, han hunts er rigtig godt og vedvarende og han bruger sit hoved, i stedet for sine ben. Han besidder ikke stress og er cool når andre hunde arbejder. På hans første jagtsæson var han total cool og havde stort overskud og overblik.


Jeg glæder mig rigtig meget denne gang til, at have hvalpe efter Saldo. Dette er hendes sidste kuld, da hun fylder 8 år til januar 2021. Saldo har så stort et moderhjerte, så denne gang skal det bare nydes i fuldedrag.  


Hvalpene vil fortrinsvis blive solgt til aktive hvalpekøbere - f.eks markprøve, jagt, servicehund, agility, spor, sweiss, nosework, lydighed eller lignende.


Hvis du er interesseret i en hvalp fra Kennel Lab Venatu, er du meget velkommen til at kontakte mig på tlf: 21 46 23 69