Hvalpenes forældre 2018

Hvalpe 2018

Saldo blev parret med denne pragtfulde hanhund :

DK FTCH DK TM MPM 2013 Jobeshill Olof (Brimson)

Hvalpene blev født den 27/8-2018

DK FTCH DK TM MPM 2013

Jobeshill Olof (Brimson)

Saldo er en skøn og meget kærlig tæve og jeg ELSKER at arbejde med hende. Hun er lærenem og har det mest fantastiske sind og temperament. Hun kommer over hele terrænet i meget fin stil og arbejder meget vedholden og yder altid sit bedste. Saldo har siden hun var lige under 3 år været kvalificeret og gået i vinderklasse på både WT, B og A prøver i DRK og i RJK regi med meget fine resultater.


Brimson er en mørkegul/foxred meget muskuløs hanhund med et godt hovede i flere betydninger. Brimson har et helt fantastik temperament, og er ekstrem nervefast. Han evner at bevare roen og koncentrationen i alle situationer - også finalesåten efter en lang jagt-/prøvedag. Han arbejder effektivt i alt terræn, og er en god vildtfinder. Han er samarbejdsvillig og pleasende. Brimson er samlet set en jagt-, prøve- og familiehund, der har været utrolig nem at træne.


Jeg glæder mig meget endnu engang til, at have hvalpe efter Saldo og denne gang skal jeg selv beholde èn. Det er min drøm, at få en med Saldo´s gode gener og temperament og med skønne Brimson, bliver det bare endnu mere spændende:-)


Hvalpene vil fortrinsvis blive solgt til aktive hvalpekøbere - f.eks markprøve, jagt, servicehund, agility, spor, sweiss, nosework, lydighed eller lignende.


Hvis du er interesseret i en hvalp fra Kennel Lab Venatu, er du meget velkommen til at kontakte mig på tlf: 21 46 23 69