Goldie & Dublin 2022

Hvalpe 2022


Goldie har den 8/5 født 8 lækre hvalpe


6💙 og 2💓


Dette kuld er opdrættet efter Dansk Retriever Klub og DKK`s avlsanbefalinger.
DK FTCH Beechbrook Yellow Dewey kaldes Goldie

Goldie er en lækker og utrolig kærlig tæve og jeg ELSKER at arbejde og træne med hende. Goldie gør sit aller bedste ligegyldig hvad hun bliver sat til og det har også resulteret i rigtig mange flotte resultater. I en alder af blot kun 2 år, var Goldie kvalificeret i vinderklasse på både WT, B og A prøver i DRK og i RJK regi. Hvis Goldie kunne vælge ville hun sidde i min lomme 24 timer i døgnet. Hun elsker, at være sammen med de mennesker hun holder af og viser det hele tiden. Hendes hjerte er meget stort 💖. Hun er lærenem og har det mest fantastiske sind og temperament. Hun kommer over hele terrænet i meget fin stil og arbejder meget vedholden og hun er en rigtig pleaser. I efteråret 2020 formodet hun at blive DK FTCH ( Dansk Field Trail Champion i RJK ). Der skal man have 2 x 1. Vinder på vinderklasse markprøve. Det er ikke så let, men Goldie formodet at gøre dette og endda i overbevisende stil. Vi var kun på 3 vinderklasse markprøver, så det gøre det endnu mere sejt 👍💘. I 2021 fik vi en 1. Vinder på Gavnø Gods vandt DK FTCH Glenbriar Bonnie Vandrepokal Dermed var hun for 3. år i træk kvalificeret til RJK's Markprøve Mesterskab, som forgik på Brahetroldeborg Slot.


Dublin er et kæmpe ungt talent og komplimentere Goldie rigtig godt. Han har udviklet sig til en stor og smuk dreng, der elsker at arbejde. Han er pleasende, ønsker at gøre alt rigtig, men er samtidig meget hårdtgående i alt slags terræn og elsker vand. Hans vildtfindende egenskaber er særdeles tilfredsstillende og Dublin kan holde et område og er vedholdende, han VIL bare finde den ting han er sendt på og giver aldrig op. Han er en super markør, hvilke gør livet så meget nemmere for hunde føren. Han elsker at springe og klatre i terrænnet, . Han er en type hund man kan træne med hver dag, hvis man har lyst. Han er en meget kærlig og imødekommende hund, der kan med alle andre hunde, dyr og mennesker. Hjemme er husets "benjamin" og får ofte charmeret sig ud af ballade streger, fordi han er så sød. Når han holder fri er han rolig inde for. Han er MEGET kælen og ligger gerne i arm. Der kan læses mere om Dublin på www.jagt-retriever.dk


Jeg glæder mig rigtig meget til, at have hvalpe efter Goldie igen og skal denne gang selv beholde en tæve. Samtidig er jeg helt overbevist om, at Goldie igen vil nyde det lige så meget som sidst.


Hvalpene vil kun blive solgt til aktive hvalpekøbere  - f.eks markprøve, jagt, DKK lydighed, DCH lydighed, Rally lydighed, agility, spor, sweiss, nosework  eller lignende. Læs venligst Køb af hvalp om kravene inden du/i kontakter mig.


Hvis du er interesseret i en hvalp fra Kennel Lab Venatu, er du meget velkommen til at kontakte mig på tlf: 21 46 23 69