Saldo & Ganton 2017

Hvalpeplaner 2017

Hvalpene er født den 26/3 og klar til afrejse den 21/5.

Hvalpene bliver opkaldt efter søgemaskiner ude på nettet.

Ganton, som han kaldes til daglig, er en super lækker hund med et dejligt temperament. Sammen med hans fører Boye Rasmussen, har han opnået mange rigtige flotte resultater i en meget ung alder. Han elsker, at arbejde sammen med Boye og han er en stor "pleaser", og arbejder med høj fart og har en helt fantastisk næse. Ganton´s far, Waterford Ganton har i England på både test og markprøver imponeret med hans stabile meget høje niveau. Begge forældre har flere gange deltaget på det engelske mesterskab, hvor de begge også er blevet placeret.


Saldo er en skøn og meget kærlig tæve og jeg ELSKER at arbejde med hende. Hun er lærenem og har det mest fantastiske sind og temperament. Hun kommer over terrænet i fin stil og arbejder meget vedholden og yder altid sit bedste. Saldo har i det sidste års tid været kvalificeret og gået i vinderklasse på både WT, B og A prøver i DRK og i RJK regi.


Jeg glæder mig meget til denne kombination og forventer nogle meget arbejdsvillige hvalpe med stort "pleaser-gen". Hvalpene vil derfor fortrinsvis blive solgt til aktive hvalpekøbere - f.eks markprøvehund, jagthund, servicehund, agilityhund, sporhund, sweisshund eller lignende.


Hvis du er interesseret i en hvalp fra denne lækre kombination, er du meget velkommen til at kontakte mig på tlf: 21 46 23 69.

Stamtavle på hvalpene :