Goldie og Milton 2021

Hvalpe 2021

 

Goldie har den 24/4 født 9 skønheder


3 drenge💙 og 6 piger💗


DK FTCH Beechbrook Yellow Dewey kaldes Goldie


DK FTCH Lochiness Scraggy Bay kaldes Milton

Goldie er en lækker og utrolig kærlig tæve og jeg ELSKER at arbejde og træne med hende. Goldie gør sit aller bedste ligegyldig hvad hun bliver sat til og det har også resulteret i rigtig mange flotte resultater. I en alder af blot kun 2 år, var Goldie kvalificeret i vinderklasse på både WT, B og A prøver i DRK og i RJK regi. Hvis Goldie kunne vælge ville hun sidde i min lomme 24 timer i døgnet. Hun elsker, at være sammen med de mennesker hun holder af og viser det hele tiden. Hendes hjerte er meget stort <3. Hun er lærenem og har det mest fantastiske sind og temperament. Hun kommer over hele terrænet i meget fin stil og arbejder meget vedholden og hun er en rigtig pleaser. I efteråret 2020 formodet hun at blive DK FTCH ( Dansk Field Trail Champion i RJK ). Der skal man have 2 x 1. Vinder på vinderklasse markprøve. Det er ikke så let, men Goldie formodet at gøre dette og endda i overbevisende stil. Vi var kun på 3 vinderklasse markprøver, så det gøre det endnu mere sejt 👍💘


Milton er ligesom Goldie blevet DK FTCH i 2020. Jeg har set ham flere gange i årenes løb og syntes rigtig godt om ham. Han er rigtig godt byggede og holder hoved koldt i pressede situationer. Michael Rosenlund, som Milton´s ejer hedder, er rigtig glad for Milton og fortæller, at MIlton er en dejlig hund, at have i sin hundeflok. Michael bruger alle sine hunde til markprøver og ikke mindst til rigtig meget praktisk jagt. I kan se mere om ham på

rosefield.dk. Udover Milton´s egne fine resultater, er han far til DRK´s UHM19 og 4UHM19. De er endda fra samme kuld og er avlet af Kennel Maxjan.


Jeg glæder mig rigtig meget til, at have hvalpe efter Goldie igen og er helt overbevist om, at Goldie igen vil nyde det lige så meget som sidst.


Hvalpene vil fortrinsvis blive solgt til aktive hvalpekøbere - f.eks markprøve, jagt, servicehund, agility, spor, sweiss, nosework, lydighed eller lignende.


Hvis du er interesseret i en hvalp fra Kennel Lab Venatu, er du meget velkommen til at kontakte mig på tlf: 21 46 23 69