Goldie og Hawk 2020

Hvalpe 2020


Goldie er paret med denne pragtfulde hanhund :

UHM-2017 Bjoljahn Hawk Eye ( kaldes Hawk )


Goldie har født 9 fantastiske hvalpe den 6/3-2020. 


ALLE hvalpene er solgt til fantastike hjem.Goldie er en lækker og utrolig kærlig tæve og jeg ELSKER at arbejde og træne med hende. Goldie gør sit aller bedste ligegyldig hvad hun bliver sat til og det har også resulteret i rigtig mange flotte resultater. I en alder af blot kun 2 år, var Goldie kvalificeret i vinderklasse på både WT, B og A prøver i DRK og i RJK regi. Hvis Goldie kunne vælge ville hun sidde i min lomme 24 timer i døgnet. Hun elsker, at være sammen med de mennesker hun holder af og viser det hele tiden. Hendes hjerte er meget stort <3. Hun er lærenem og har det mest fantastiske sind og temperament. Hun kommer over hele terrænet i meget fin stil og arbejder meget vedholden og hun er en rigtig pleaser.


Hawk er en meget muskuløs hanhund med et godt hoved i flere betydninger. Hawk har et helt fantastik temperament og sind. Han bor i en flok på 4 hunde. 1 tæve og 2 hanhunde og han er rigtig god til børn. I træningssituationer udviser han en god markeringsevne, stærk næse med et godt drive og så er han en stor pleaser. På jagt udviser han ro på post med en god næse. Han er sin fører tro, hvilket vil sige, han er meget opmærksom på hvor føreren er og hvad man gør. Hawk er samlet set en jagt-, prøve- og familiehund, der har været utrolig nem at træne.


Jeg glæder mig rigtig til, at have hvalpe efter Goldie og er helt overbevist om, at Goldie vil nyde det lige så meget, for da Saldo havde hvalpe, lå Goldie og kiggede ind til dem, så tit hun kunne komme til det og var også med dem på tur og hun nød det.


Hvalpene vil fortrinsvis blive solgt til aktive hvalpekøbere - f.eks markprøve, jagt, servicehund, agility, spor, sweiss, nosework, lydighed eller lignende.


Hvis du er interesseret i en hvalp fra Kennel Lab Venatu, er du meget velkommen til at kontakte mig på tlf: 21 46 23 69